Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua sopivan tuotteen valinnassa.

 

Soita 040 686 1450 Lähetä postia Seuraa Facebookissa

Hierovat Liqua Care Therapeutic Liquid Footbeds
  • Hierovat Liqua Care Therapeutic Liquid Footbeds

Hierovat Liqua Care Therapeutic Liquid Footbeds

Liqua Care pohjalliset

Toiminnalliset pohjalliset jalkojen hyvinvointiin ja virkeyteen.

 

Voit käyttää Liqua Care pohjallisia sekä urheiluun ja vapaa-aikaan tai jalkoja rasittavassa työssä, vaivojen lievittäjänä.

 

Liqua Care pohjalliset auttavat kehon painopisteen jakautumista koko jalalle ja aktivoivat jalkapohjan pieniä lihaksia. Lihasten laskimopumpputoiminto paranee ja verenkierto vilkastuu. Pohjalliset auttavat vähentämään jalkojen turvotusta ja lievittävät väsymystä.

 

Käyttäjät ovat saaneet apua mm. seuraaviin vaivoihin: penikkatauti, niveltulehdukset, nilkkakivut, jotkut selkäkivut, jalkojen turvotus ja ummetus.

 

Pohjallisten toiminta perustuu nestevirtaukseen pohjallisen sisällä. Liqua Care sisältää tarkoin annosteltua myrkytöntä nestettä, joka liikkuu pohjallisen sisällä jalkaa liikutettaessa. Nestekanavat ovat suunniteltu niin että ne kontrolloivat nesteen suuntaa ja että nestemäärä on optimaalinen.

 

Liqua Care pohjallista voit käyttää lähes minkälaisissa kengissä tahansa. Esimerkkinä saappaat, turvakengät, sandaalit, lenkkitossut, vapaa-ajan kengät jne. Sandaaleihin on saatavilla erillisiä kaksipuolisia tarroja millä pohjallinen kiinnitetään paikoilleen.

 

Pohjallinen voidaan pestä koneessa 40 asteessa.

 

Koot

35-36

37-38

39-40

41-42

43-44

45-46

 

Katso tuotteiden tarkemmat tiedot ja koot.

30 €

Copyright Asuste Bodiana  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet